Äntligen gymkort igen!
Publicerat den

Nu har jag äntligen ett gymkort igen, känns helt underbart! Valde Nordic Wellnes eftersom jag har tränat där innan, och jag gillar verkligen gymmet och människorna där, så Nordic fick det bli :) Nu har jag gymkort ett år framöver, woooho!
 
Imorgon ska jag och Beatrice gymma, fit for fight!
 
 Serier jag följer
Publicerat den

För ett tag sedan så skrev jag i en FB-grupp vilka serier som var värda att se, då jag kände att jag ville ha någonting att kolla på. Jag fick tips om 'Hart of dixie' & 'Elsas värld'. Jag läste lite om dessa två serier och började att kolla på Elsas värld. Eftersom jag älskar serier som är lite 'tjejiga' av sig, så gav jag dessa två en chans.
 
Elsas värld är ju en serie, som är baserad på Sofi Fahrmans böcker, och serien visas endast på tv3play. Varje onsdag så kommer två nya avsnitt upp (åh, kom på att det är onsdag nu - wooho!) Serien älskar jag, det är kärlek, drama och en tjej i huvudrollen. Serien är bara en serie man måååste kolla på! Så har du inte kollat? GÖR DET!
 
När jag sedan hade sett avsnitten så ville jag ha något annat att kolla på, då letade jag upp 'Hart of dixie'. Serien är redan inne på sin tredje säsong, och jag har precis börjat kolla på andra säsongen. Serien är precis som Elsas värld, full av kärlek, draman och också här en tjej i huvudrollen. ME LIKE! När man har börjat kolla på denna serien så kan man inte sluta, och jag kan ärligt säga att jag har suttit uppe lite för läänge vissa kvällar/nätter för att kolla på ett till avsnitt..och ett till avsnitt.. Nu är det dessutom så JÄVLA spännande, så man kan inte lägga ifrån sig datorn. Sedan att det är massa snyggingar med i serierna också, är ju absolut en fördel ;)
 
Har ni sett dessa serier? Vad tycker ni? Kom med era åsiker :)
 
 
 Julgalan 2013
Publicerat den

Jösses, vad glad och överraskad jag är. Min sambo har bokat två biljetter och hotell i Stockholm, den 7-8 December. På lördagen så ska vi på julgalan 2013 i tele2 arenan. Och jösses vad skoj det ska bli! Det är första gången någonsin jag kommer gå på något sådant här. Mer information om Julgalan 2013 finner du HÄR!

ÅRETS ARTISTER:

AGNES - BROLLE - ANDREAS JOHNSON - TIMBUKTU - PAULINE

JILL JOHNSON - LASSE BERGHAGEN - DARIN - TITIYO

 
Många bra artiser också, och det kommer bli så mysigt!

 

Tack älskling! <3
Äntligen en ny dator!
Publicerat den

Datorn vi hade hemma är stor och klumpig, den är inte smidig att ta med sig någonstans, för det är ju inte alltid jag studerar hemma. Jag ville ha något mindre, och har velat ha det sedan länge men det är först nu jag tog tag i det! Hemma så hade vi en 15', alltså en stor datorn. Jag köpte nu en silvrig 11,6' asus dator och är så grymt nöjd. Den har touch-skärm, vilket kan vara bra(?) att ha. Den är iallafall smidig att ta med sig när man ska studera någon annanstans och bara allmänt härlig att skriva på.
 
 
Datorn köptes på Audio video, för 4990:-, enligt mig ett mycket bra pris, för det är en himla bra dator! När man köpte en dator så fick man även köpa Norton för halva priset, alltså 495:-, vilket jag passade på att köpa också. Nu har jag en dator iallafall, för många år framöver. Den rosa dataväskan ni ser på bilden är köpt på elgiganten, för endast 99:-, Storleken är för 13' datorer, men är glad att jag tog en större storlek för annars vet jag inte hur man hade fått ner datorn i den, utan att misshandla datorn och väskan totalt!Vår lille Tipex, börjar bli stor!
Publicerat den

Vår lille Tipex är nu 3 månader och tiden går så fort. Han växer i full fart och det känns som man inte riktigt hinner med. Han är busig vår lille prins, men vissa dagar är man så mysig och vill bara kela. Han älskar att ligga på min bröstkorg när vi kollar på tv, och det är så mysigt att höra hur han andas och spinner. Han har tagit två vaccinationer, som de ska göra när de är små och nästa gång vi ska till veterinären är för att han ska kasteras, vilket de gör först när de är 6 mån.
 
Idag, den 18/11 så var det första gången han hoppade upp på diskbänken och spisen. Det har han inte kunnat göra innan för att han har varit för liten, men ack - nu får man verkligen tänka på vad man har där uppe, för det är ju inte så lätt att fya honom när man inte befinner sig hemma. Idag har varit en sådan dag då han har gjort allt han inte får göra som, vara på köksbordet, vara på diskbänken och spisen, bita på mina växter o.s.v. Men jag antar att han lär sig.... snart!
 
Det ska bli kul att se hur han reagerar när han ska få vara hos min mamma under tiden vi flyttar i slutet av Januari, och hur han kommer att reagera på den nya lägenheten där han kommer ha massa av plats att busa på - jösses!
 
 
 
 
 Skolan går jättebra!
Publicerat den

Det var länge sedan jag skrev om hur det går för mig i skolan. Skolan tar en stor del av min tid - eftersom man vill få så bra betyg som möjligt och jag försöker koncentrera mig på skolan och betygen. Vill så gärna komma in på förskolelärarlinjen helst iår (väntar på beslut), eller nästa år. När jag väl börjar på högskolan så har jag 3,5 år kvar - lång väg att gå till drömmen.
 
Såhär ser mina betyg ut just nu:

Engelska 6 - Betyg E
Psykologi 1 - Betyg E
Filosofi 1 -  Betyg E
Svenska 2 - Betyg E
Administration 1 - Betyg C
Pedagogiskt ledarskap - Betyg C
Lärande och utveckling - Betyg D
 
Jag är nöjd med mina betyg och dessa betyg har jag kämpat för - det har jag! Just nu läser jag 'Människors miljöer' och än så länge så verkar det bli en rolig kurs, inne på 2:a veckan nu.
 
Men nu ska jag skriva det sista på uppgift 1, som ska vara inlämnad senast imorgon 23.59. Sedan ska jag påbörja uppgift 2, som jag fick idag :)