Vi fick kvällsbesök!
Publicerat den

Anna & Tommy kom på besök såhär halv nio på kvällen. Dom hade med sig chips, dricka & godis med sig. Dom ville se film med oss som är slut vid 23, så efter det blir det läggdags direkt, för fick rycka in o jobba imorgon mellan 07-13.Vill även passa på att gratta min syster Anna, som har tagit sitt efterlängtade körkort & dessutom tagit steget till att köpa sig en liten polo. GRATTIS SYSTER!Göteborg med syster
Publicerat den

Igår var jag och min lillasyster i Göteborg för en shoppingdag, som vi hade planerat i 2 månader drygt. Vi hade sett fram emot resan väldigt mycket och äntligen var det dags.

Vi åkte från resecentrum 07.05 med Swebus Express, otroligt sköna bussar. Vi kom fram vid 09:20 och gick till ett café som låg på Nils Ericson terminalen och tog oss varsin kaffe och macka. Vi tio drog vi oss mot affären för att shoppa. Det första vi handlade var tre(!) par skor, första affären vi var inne i. Vi gick till nästa affär men ångrade vårt köp för vi kom på att vi var tvunga att gå runt och bära alla kassar hela dagen så vi gick tillbaka och lämna tillbaka två par var, det var ett par jag verkligen ville ha och därför behöll!

Jag handlade otroligt mycket, för cirka 2000:- men jag hade med mig runt 5000, så jag var glad att jag kunde shoppa så pass mycket för lite pengar.. (Hade dock massor i Jönköping idag istället, men saker jag behövde!).Syster & jag i Göteborg

Vi hade en fantastisk bra dag med fint väder & härligt sällskap, det får vi allt göra om! Nu ska jag dra iväg på 95 års fest. (Mamma fyller 50 år & morbrors fru fyller 45!). Såhär ser jag ut ikväll, kvällen till ära;

Hejdå! :)
Loreen vann!
Publicerat den

 

Jag kan knappt fatta att vi vann, det känns helt fantastiskt! Vi vann äntligen, wooho! Jag vet vart jag kommer befinna mig nästa år :)

"Euphoriaaaaa!"

 
Forever Living Products
Publicerat den


Jag har fått möjlighet att testa en väska full med produkter under 5 dagar & tänkte skriva lite om mina funderingar kring produkterna. Produkterna riktar sig till hud/vård/hälsa. Produkterna är i hjärtat & grunden färskpressad aloe vera, vilket gör produkterna otroligt bra för huden/kroppen.

Hur fick jag möjlighet att testa väskan då?

Jo jag kom kontakt med en tjej, i detta fall Katarina som frågade på en loppissida på FB som jag är medlem i om man ville testa en väska med produkter, jag var inte sen med att skriva att jag ville. Hon skrev tillbaka till mig & på den vägen är det. Idag på morgonen kom hon hem till mig & lämnade över väskan & vi kom överens om att hon skulle hämta väskan på lördag igen. Det sista hon sa till mig va "Ha det så kul & testa gärna behandlingarna som finns att testa". När jag kom hem idag nu så öppnade jag väskan & hittade en lapp där det stod att jag får ett Aloe Lips som gåva för att jag ville testa produkterna, Tack!

 

Jag skulle duscha ikväll & hittade en behandling som skulle göra huden len som den aldrig varit förr typ. Jag testade den & jag kan säga att jag har aldrig varit så len som jag är just nu. Det var himmelskt & jag kopplade verkligen av, musklerna likaså. Man skulle blanda "Aloe Liquid soap" & "Forever Aloe scrub" (bilden nedan visar produkterna. Längtar redan till imorgon då jag ska göra en fotbehandling för trötta fötter, perfekt efter en heldag på jobbet! :)

Efter duschen så skulle jag smörja in mig med en hudlotion som heter "Aloe Vera Gelly", & det är den absoluta bästa lotionen jag testat. Man blir helt len, mjuk & försvinner snabbt in i huden. Sedan ville jag ha något i ansiktet också eftersom huden blir så torr där & då hittade jag en för just ansiktet. Den hette " Sonya Aloe Nourishing Serum", och man blev väldigt mjuk & härligt. Jag kände mig riktigt fräsch i ansiktet utan att vara sminkad, härlig känsla!

 


Nej nu är det läggdags, mer info kommer imorgon. Då skriver jag vad väskan innehöll, samt en bild på väskans utseende :) Jobbet väntar imorgon mellan 7 -16. Dessutom, Grattis till min kära mamma som fyller 50 år idag! :)

Avslutar med en bild på mig när jag är osminkad, men känner mig len & fräsh. Godnatt!