jaha?
Publicerat den

Jag har fått lite frågor av folk som undrar om jag har slutat blogga, eftersom jag inte har skrivit på länge. Och jag kan väl säga att jag inte haft någon inspiration eller haft lust/tid till det då jag har haft annat för mig.

Tanken är väl att jag ska försöka börja ta mig i kragen & försöka skriva ett iallafall om dagen, men då jag knappt är inne på datorn här hemma längre så blir det säkert genom mobilen, så tråkig som jag är. Haha!

Det enda man ser på FB just nu det är om "hur mycket alla får tillbaka på skatten" osv. Jag tror inte jag får tillbaka så pass mycket så, nöjd så länge jag inte behöver betala tillbaka för det skulle suga rejält. Jag skaffade dessutom Mobilt bank ID, väldigt smidigt. När jag skulle in på skatteverket´s hemsida så funkade den inte juså då, typiskt!

Man känner verkligen att våren är på ingång. Nu ska jag börja spara lite pengar varje månad i 2-3 månader och sedan köpa lite nya vårkläder/vårskor/sommarkläder osv. DET blir nice! Ska också försöka sälja mina tre mobiler jag inte använder, och lite kläder jag inte använt på länge.

Jag tror att jag går & lägger mig snart, det är verkligen ingenting på tv på tisdagar & jag ska ju ändå upp till jobbet imorgon så..

Finaste pojkvännen & jag firade hela 2 år igår också, helt underbart! De bästa 2 åren i mitt liv.

Jag vet! Gammal bild, men jag ääälskar den!