En eftermiddag med vännen :)
Publicerat den

Nu har min vän Beatrice & hennes två barn åkte hem precis nyligen. Vi hade en riktigt trevlig eftermiddag & barnen var glada hela tiden. Vi började nästan direkt med lunch, som blev stuvade makaroner & köttbullar - vilket vi alla tyckte var mycket gott!


Beatrice & Devin


Lili sov så sött i vår säng :)

Efter lunchen så kände både jag & Beatrice att vi var sugna på kaffe & något sött till, och jag visste att jag hade färdigköpt Cremé bruleé som bara var att koka upp & in i kylen- klart! Så det fixade jag ihop lite snabbt och gott var det, mums!Nu har pojkvännen kommit hem också, så dags att börja med middagen som blir ugnstek lax med bulgur, kall sås & brysselkål till mig :)God morgon!
Publicerat den

Jag sitter & har precis ätit frukost, steg upp kl nio idag. Nu sitter jag framför tv & ser på "Isprinsessan" som går. Vädret ute känns ganska så trist, grått & mörkt.

Idag hoppas jag att min finaste vän Beatrice kommer på besök, med sina två små barn. Det var länge sedan dom var här så det vore jätteskoj! :)

I lördags när vi var & storhandlade, så skulle vi köpa bröd, men då insåg vi båda att vi har tröttnat på all bröd som finns, allt är samma smak i princip. Så vi köpte hem lite olika knäckebröd istället, bättre mättnadskänsla osv.

Ett av mina favorit knäckebröd, så goda!


Nej nu ska jag se klart filmen, sedan gå & ta en härlig dusch :)God fortsättning på er!
Publicerat den

Jag hoppas att ni hade en trevlig nyårsafton, det hade jag! :)

Dagen började med att jag jobbade mellan 11-15 och när jag sedan slutade så åkte jag och pojkvännen & storhandlade mat, för att sedan slippa det idag. När vi väl var hemma var det bara att duscha & fixa sig. Sedan åkte vi till Syster för att stanna där en sväng. Sedan åkte vi till en restaurang där vi bokat bord till halv åtta. Vi åt 3 rätters på Jensen´s bofhus. Det är så gott där & personalen underbar! Efter det så bestämde vi att åka hem till Birgitta, för att sedan ta med henne ut till stadsparken och kolla på alla fyrverkerier & vad fint det var. Man såg hela Jönköping & lite till. På tolvslaget så öppnade vi en flaska Asti Cinzano, himla gott detdära! Fanns även en alkoholfri alternativ för de som ville ha det :) När vi varit där uppe en stund så skjutsade vi hem Birgitta, sedan syster Anna, och vi åkte, la oss framför tv - men dröjde inte länge förrens vi gick och lade oss. Vi somnade direkt!Idag vaknade vi kvart i tolv, skönt att sova länge idag. Vi hade planerat att bara vara hemma hela dagen idag, se på massa filmer & äta lite gott. Så har det också varit. Syster Anna har varit här en sväng idag med, vi spelade lite spel & så :) Jag ska vika lite tvätt, sedan ska vi sätta på en till film.Idag blev det bakad potatis, med röd lök, gräddfil, riven ost, & salt. Enkelt gott & smidigt!

Blev det något nyårslöfte för er nu? :)