Vill önska er alla ett riktigt GOTT NYTT Å...
Publicerat den

mms_img63953 (MMS)

Vill önska er alla ett riktigt GOTT NYTT ÅR! Jag ser fram emot år 2012 :-)
Idag ska jag jobba men trodde jag skulle b...
Publicerat den

mms_img14800 (MMS)

Idag ska jag jobba men trodde jag skulle börja vid tio idag men precis innan vi skulle åka så kollade jag schemat och börjar visst kl elva. Skönt! Så nu sitter jag i soffan och ser en film som går på tv. Linus plockar ut massor från bilen också nu. Gott nytt år på er alla!
Tvätthögen är borta!
Publicerat den

Jag började tvätta redan igår kväll, sent runt nio tiden. Men tänkte att då har jag iallafall en maskin gjort & behöver bara sätta igång en till idag på morgonen. Jag gick upp åtta idag & satte igång den där sista maskinen & nu två timmar senare är den klar. Bara dags att hänga upp den i torkrummet också så den får torka tills ikväll.

Under tiden som tvätten torkar så ska jag åka & träffa syster i antingen City eller A6, får se vilket det blir. Jag vet egentligen inte vad hon ska kolla på, men jag söker inte efter något speciellt idag. Det ska bli riktigt mysigt att umgås med syster idag <3

Vad ska ni hitta på under nyår då? Linus bokade bord på en av vår favoritrestaurang Jensens igår kväll så vi ska ut och äta en brakmiddag imorgon :P Min syster ska också vara med oss, då hon äter pencillin & inte kan dricka med sina vänner. Efter middagen vet jag inte vad som händer men vi åker väl & kollar på alla fyrverkerier & dricker lite mousserande skulle jag tro. En lugn, avslappnad nyår precis vad jag behöver! Jag ska också jobba imorgon mellan 10 - 15 så ganska lugnt, efter det skulle vi behöva storhandla mat, får se vad pojken har planerat.

Ska ni ha några nyårslöften då? Jag brukar aldrig ha nyårslöften för jag håller dom inte längre än någon dag. Har inte alla haft någongång "Jag ska inte äta godis på hela året", eller "jag ska gå ner i vikt & börja med nyttiga saker", nejnej det där biter inte på mig. Blir ju bara besviken varenda gång man inte klarar det så i år tänkte jag ha ett annat löfte. År 2012 ska jag inte stressa, ett stresslöst liv är någonting som vi alla behöver & något som man mår bra av. Visst, jag blir glad om jag går ner några kilo men inget mål.

Nej nu ska jag se färdigt på "våra bästa år", sedan springa ner & hänga tvätt, duscha & sedan åka till syster :)

Trevlig dag!In real life - Årets prestation
Publicerat den

Under 2011 så har Yohanna varje vecka något som heter "Real life", och jag har varit med ett antal gånger sedan jag fick reda om det. HÄR har ni mina bidrag. Iallafall så skrev hon till mig genom bloggen för några dagar sedan och berättade att hon skulle avsluta året med "Årets prestation", där man ska ägna ett inlägg om vad man är lite extra stolt över, något man har presterat osv. Och jag ska absolut vara med, eftersom jag missat mycket nu när jag inte haft tid, så här kommer mitt.

Det har hänt några roliga, fina ögonblick som gör att man blir lite extra glad/stolt.

- Den 19 Mars i år, så förlovade jag mig med världens finaste, med min fantastiske sambo som jag älskar av hela mitt hjärta. Vi var i vår favoritstad Göteborg & hade bokat en hotellweekend med massa rolig. Det är ett av de finaste ögonblicket i mitt liv.

- Jag kämpade när jag hade praktik på Rusta & jag fick timanställning där under jul & nyår. Jag är stolt över mig själv, för jag hade ingen som helst erfarenhet från butik innan, så det var något jag kämpade för & jag älskar jobbet. Jag är så stolt över mig själv!

Dagen då vi förlovade ossNu var det dags att sätta lite fart...
Publicerat den

...här igen tycker lite människor i min omgivning, så det får nog bli så! :)

Anledningen till att jag inte har skrivit på ganska länge, så började jag ju praktisera & gjorde mitt allra bästa för att få stanna kvar. Och det fick jag också, iallafall till nyår. Jag har jobbat ganska mycket, fick några tider men har också blivit inringd ganska många gånger, så det är skoj!

Det har inte hänt så mycket mer i mitt liv under tiden jag har varit borta från bloggen, har bara fått lite mer livserfarenhet om man säger. Julen 2011 är passerad också & snart nyår.

Idag har jag
varit med min finaste vän Beatrice & hennes två barn. Det är alltid lika mysigt. Vi har varit på nyöppning av Nettobutik inne i city Jönköping. Fanns några bra klipp & hittade lite mat som jag köpte hem. Sedan var jag på stan en sväng med mor min, som skulle hitta något fint att ha på sig på nyår. Efter det åkte jag direkt hem & började sätta igång att storstäda här hemma, för det behövdes verkligen. Sedan vid nio så kom jag på att jag behövde tvätta också, så satte på en maskintvätt också & får sätta på ytterligare två maskiner imorgon. Det är ju så träligt & tråkigt att tvätta handdukar & sängkläder - men så nödvändigt!

Hur var er jul & vad ska ni hitta på i nyår?