Trevlig dag
Publicerat den

Idag har varit en bra dag för mig. En dag då jag har träffat mina vänner, min syster Anna och vi har även fått sålt våra utemöbler som vi inte får plats med i den här lägenheten, äntligen! Helt plötsligt så fick vi mass plats i förrådet igen, så att det kan bli ordning även där. Nu ikväll så har jag sett på en gammal beck film med min sambo, vi är riktiga beck-älskare! Jag har även fixat middag till mig och sambon, och oj, vad gott det blev. Fläskotletter med potatis, hemmagjord skysås och stekt lök.
 
Innan jag satte mig vid datorn nu, så fixade jag och sambon smoothie, som han tar med sig varje dag till jobbet som mellanmål, himla smidigt och det är ju så gott med. Nu har jag också det enkla matbrödet i ugnen och denna gång gjorde jag två satser, så att det blir två limpor så behöver jag inte baka bröd mer i veckan. Receptet på brödet hittar ni här.
 
Tänkte jag skulle busa lite med vår kattunge, så att han inte väcker mig inatt - de senaste två nätterna har jag faktiskt fått sova, underbart!
 
 
Trevlig kväll på er :)


NAMN
 

MAIL


URL

Spara?