Helgen som var
Publicerat den

I fredags så var det som sagt alla hjärtans dag, och den tillbringades hemma. Mer om min alla hjärtans dag hittar du här.
 
I lördags så gjorde vi ingenting speciellt, var bara hemma och umgicks tills jag skulle iväg på fest med mina vänner på kvällen. Sambon valde att stanna hemma då han var trött och inte skulle orka. Köpte mig en ny enkel svart klänning, tajt som tusan - men så fin & att man visar sina former som jag börjar känna mig mer bekväm med.
 
 
 
Jag hade det himla trevligt på festen och hade kul, men det var skönt att få komma hem och lägga sig i sin säng och sova. Jag köpte med mig en kebab med bröd på vägen hem så den åt jag när jag kom hem framför tv:n. Katten vaknade och kom o höll mig sällskap och sedan gick vi och sov.
 
När jag vaknade på söndagen så vaknade jag med huvudvärk, som väntat men det fick inte stoppa mig från att plocka här hemma. Jag ville göra någon smidig middag, då jag var seg efter jag plockat här hemma, men sambon tyckte maten var god, likaså jag!  Hamburgare med klyftpotatis fick bli middagen - mums!
 
 
Jag ville sedan göra någon tilltugg, av det lite nyttigare slaget och hade jordnötssmör hemma. Så jag gjorde jordnötsbollar med kokos och cashewnötter. De blev sådär, men en bra grund och kommer fortsätta exprimentera med dessa så att de blir helt perfekta. Man måste ju våga testa? Ellerhur? :)
 
 
 

Vad har ni hittat på och har ni haft det bra?Beatrice Bäckstrand

Du har en award att hämta och besvara inne på min blogg :)
http://beabus87.blogg.se/2014/february/i-got-an-award.html#comments

Svar: Ska börja lite smått med den :)
LindaURL: http://beabus87.blogg.se/

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?