Vår lille Tipex, börjar bli stor!
Publicerat den

Vår lille Tipex är nu 3 månader och tiden går så fort. Han växer i full fart och det känns som man inte riktigt hinner med. Han är busig vår lille prins, men vissa dagar är man så mysig och vill bara kela. Han älskar att ligga på min bröstkorg när vi kollar på tv, och det är så mysigt att höra hur han andas och spinner. Han har tagit två vaccinationer, som de ska göra när de är små och nästa gång vi ska till veterinären är för att han ska kasteras, vilket de gör först när de är 6 mån.
 
Idag, den 18/11 så var det första gången han hoppade upp på diskbänken och spisen. Det har han inte kunnat göra innan för att han har varit för liten, men ack - nu får man verkligen tänka på vad man har där uppe, för det är ju inte så lätt att fya honom när man inte befinner sig hemma. Idag har varit en sådan dag då han har gjort allt han inte får göra som, vara på köksbordet, vara på diskbänken och spisen, bita på mina växter o.s.v. Men jag antar att han lär sig.... snart!
 
Det ska bli kul att se hur han reagerar när han ska få vara hos min mamma under tiden vi flyttar i slutet av Januari, och hur han kommer att reagera på den nya lägenheten där han kommer ha massa av plats att busa på - jösses!
 
 
 
 
 


NAMN
 

MAIL


URL

Spara?