Serier jag följer
Publicerat den

För ett tag sedan så skrev jag i en FB-grupp vilka serier som var värda att se, då jag kände att jag ville ha någonting att kolla på. Jag fick tips om 'Hart of dixie' & 'Elsas värld'. Jag läste lite om dessa två serier och började att kolla på Elsas värld. Eftersom jag älskar serier som är lite 'tjejiga' av sig, så gav jag dessa två en chans.
 
Elsas värld är ju en serie, som är baserad på Sofi Fahrmans böcker, och serien visas endast på tv3play. Varje onsdag så kommer två nya avsnitt upp (åh, kom på att det är onsdag nu - wooho!) Serien älskar jag, det är kärlek, drama och en tjej i huvudrollen. Serien är bara en serie man måååste kolla på! Så har du inte kollat? GÖR DET!
 
När jag sedan hade sett avsnitten så ville jag ha något annat att kolla på, då letade jag upp 'Hart of dixie'. Serien är redan inne på sin tredje säsong, och jag har precis börjat kolla på andra säsongen. Serien är precis som Elsas värld, full av kärlek, draman och också här en tjej i huvudrollen. ME LIKE! När man har börjat kolla på denna serien så kan man inte sluta, och jag kan ärligt säga att jag har suttit uppe lite för läänge vissa kvällar/nätter för att kolla på ett till avsnitt..och ett till avsnitt.. Nu är det dessutom så JÄVLA spännande, så man kan inte lägga ifrån sig datorn. Sedan att det är massa snyggingar med i serierna också, är ju absolut en fördel ;)
 
Har ni sett dessa serier? Vad tycker ni? Kom med era åsiker :)
 
 
 


NAMN
 

MAIL


URL

Spara?