Tankarna cirkulerar i huvudet på mig
Publicerat den

samtidigt som jag har världens huvudvärk, sedan 3 dagar tillbaka. Jag har ingen ork överhuvudaget, orkar inte gå upp på morgonen fast jag lägger mig tidigt på kvällarna. Huvudet känns som det ska sprängas. Jag vet inte hur länge till jag orkar. Ringde till sambon nu på morgonen & sa att jag vet inte om jag klarar detta.. Jag måste klara mina studier, det är prio 1. Men jag vill också gå ner i vikt men det får inte hindra mina studier & just nu orkar jag bara inte sätta mig och skriva, pga huvudet & att jag inte orkar något!
 
Jag vet inte riktigt vad jag ska göra, faktiskt. Jag vill gå ner i vikt, men finns ju andra sätt - som t.ex att träna varje dag men man äter ändå allt, fast i lagom mängd och ofta istället. Just nu är jag bara en grinig bitch känns det som. Jag har humörsväningar som heter duga och min sambo får ta all skit och det vill jag inte! Jag är otrevlig och ja, detta är inte jag helt enkelt.
 
Funderar på att bara skita i allt, träna varje dag & vara ute på långpromenader och äta bra ändå, men inte tänka "detta får du inte äta, detta måste du göra" osv osv.
 
Ringde till min bästa vän Beatrice & bad henne följa med till Kroatorpet på en kaffe. Känner att jag behöver prata av mig & komma ut lite. Vi får se vad hon säger om allt. Ska klä på mig & fixa mig lite smått, sedan drar jag - för just nu känns det som att jag sitter i ett fängelse med ett "måste-träna schema" och "måste-äta jämt schema". Jag gör för fasen inte annat än att stå i köket och laga mat. Jösses!
 
Jag vill njuta av livet med mina nära & kära. Jag ska försöka gå ner så mycket som möjligt till Göteborg, men det ska vara på mina villkor!iren

hej. helt rätt gå och gå. lev här och nu kramar mamma

Svar: Tack mamma! <3
LindaURL:

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?