En negativ dag full med smärta
Publicerat den

Vi alla har dom, och dom dagarna hatar jag! Detta är verkligen en negativ dag och allt beror på mensvärk from hell! Himla smidigt att starta ett dietprogram och sedan få mensvärk from hell. Nej, detta kommer sluta illa. Lite träning har jag hunnit med under dagen, men jag är så svag & jag har ingen kraft. (Orkade knappt ta mig in i duschen - men lyckades när jag höll hårt i mig). De första 3 dagarna av detta program har inte varit en bra start för mig, MEN när mensvärken (jag hoppas imorgon!) är över så ska jag ta i allt vad jag kan för att ta igen allt jag har missat. Maten har jag skött ganska bra även om jag har haft ont, kanske missat ett mellanmål & träning har jag "orkat" med också, fast inte allt som står på schemat.
 
Usch, sådan ångest har jag.. Tänk om jag inte hinner se resultat ALLS innan jag åker till Göteborg för att shoppa nya kläder?! Känner mig så sämst så det inte är sant. Jag trodde att jag var stark men med denna värk så är jag något helt annat. Jag är bara en tjej, som vill ligga i soffan, se på tjejfilmer & gråta över filmen och smärtan. Något godissug har jag inte heller direkt, så det är väl det enda som är positivt.
 
När tränar ni på dygnet? På morgonen för att sedan ha det gjort, eller på kvällen när det är svalt ute och då hinner göra annat under dagen?
 
Dagens lunch: Nötfärs, ris & wokgrönsaker. Sedan en knäckemacka med 2 st skink skivor.


NAMN
 

MAIL


URL

Spara?