Sötsuget från hjärnan
Publicerat den

Det här med sötsuget, när man slutar med godis & allt sött egentligen när man ska gå ner i vikt är ingen höjdare i början. Igår kväll när jag hade slutat jobbet, efter att ha sett massa sött under hela passet så var man ganska så sugen när man skulle åka hem. Jag skrev på FB att jag kanske skulle köpa med mig godis hem & det blev en himla disskusion där. Folk sa att jag skulle unna mig, att jag skulle vara utan, att jag skulle klara det också. Jag köpte inte med mig något godis hem, köpte med mig Celcius hem & mellanfil till sambon. Väl hemma var jag rejält godissugen, sambon märkte väl det också på mitt humör - men det fick han allt leva med!
 
Innan läggdags så började huvudvärken komma, och den var så välkommen med tanke på att den inte skulle få något sött. Jag åt en fralla som jag tog med från jobbet & la mig sedan för all trötthet. Jag vaknade sedan 03 & mådde så illa, kändes som jag hade allt i halsen. Gick in på toa & jag kräktes en gång - efter den gången kändes det mycket bättre, jag borstarde tänderna & gick & la mig, somnade direkt.

Klockan ringde 8:30 idag, Jag ska möta upp min fina vän Beatrice för ett träningspass på gymmet, vid 9:30. Börjar inte jobba förrens 15 så skönt att man hinner lite innan jobbet.
 
Kollade midjemåttet igår igen, av ren nyfikenhet & för att jag kände att jag minskat ytterligare. Jag har minskat 3 cm till, så nu är jag nere på 111 cm. Jag vet att det går fort i början, speciellt första veckan. Det kommer avta snart, jag vet det men jag ska kämpa ändå!
 
Imorgon är det en vecka sedan jag började, en vecka fylld med glädje, tårar, matkunskap & motion. Jag mår mycket bättre än innan & jag har mycket mer energi.
 
Nä nu ska jag ner & gymma & förbränna massa kalorier!


NAMN
 

MAIL


URL

Spara?