Sitter & funderar
Publicerat den

hemma hos min syster, medans sambon & hon sätter upp tavlor & lampor. Vi är redan klara hemma men eftersom min syster inte klarar sådant själv så behöver hon själv. Fredric (Annas dejt), ligger & sover i sängen, HAHA! Jag måste fråga Anna vad jag ska kalla honom, dom är ju inte tillsammans så pojkvän är det ju inte men dom beter sig som att dom är det, dejt låter så konstigt.
 
Idag fick jag en "like" på ett av mina foton på Instagram, av min f.d bästa kompis. När vi senast pratade så bad hon mig att dra åt helvete, att hon aldrig mer ville se eller höra från mig. Hon blockade mig från FB & klart jag mådde dåligt men vad skulle jag göra? Jag tyckte inte att jag var värd dom orden direkt, tycker inte att någon är det! Så jag blev väldigt chockad när jag fick se att det var hon som hade varit inne på min sida & kollat. Min första tanke var "Oj, hon har gillat min bild, men varför?" Varför gillar hon en bild när hon bad mig dra åt helvete och allt det där?
Tankarna far runt i huvudet på mig & tro mig, jag saknar våra stunder & henne men vet inte om jag någonsin kan förlåta henne, för det var väldigt sårande ord hon skrev senaste gången.
 
Jag hade tänkte lägga upp bilder på vår fina lägenhet idag här på bloggen men väl här så insåg jag att bilderna inte alls var så bra som jag hade trott, så får ta nya bilder i helgen & lägga upp.
 
 
Fina rosor syster har hemma ♥ 


NAMN
 

MAIL


URL

Spara?