Min 24-årsdag.
Publicerat den

Igår fyller jag alltså 24 år. Ingenting märkvärdigt egentligen men borde väl ändå skriva om det så jag minns vad jag gjorde denna dagen då jag bli gammal & senil. Men iallafall, dagen började med att jag fick ett samtal från min syster som också skulle jobba, hon ringde och sjöng för mig & det var inte helt vackert klockan 06 på morgonen men iallafall så jobbade jag 7-14. Efter det så åkte jag upp till A6 center & mötte upp syster Anna & Elin. Vi tog en födelsedagsfika & det var mycket gott. Jag åt morotsmuffins & drack en vanilla latte, från Espresso house, & jag kan verkligen rekomendera deras morotsmuffins. Dom är så saftiga & fina så det inte är klokt. Men iallafall, sedan gick vi lite i butiker & så men tröttnade ganska fort.
 
Min pojkvän/sambo frågade mig om jag ville följa med till Hok, och hjälpa min kusin & hennes kille att flytta. Dom har köpt hus & jag var nyfiken på huset så bestämde mig att följa med - kunde ju inte direkt bara sitta hemma på min födelsedag. Linus plockade upp mig & i bilen så satt min morbror & hans flickvän. Vi åkte till deras gamla lägenhet & väl där fick jag en stor grattiskram från kusinen & började hjälpa till att bära ut till bilen.
 
Sedan åkte vi till huset deras & jättefint var det. Dom väntar sitt första barn & dom håller på just nu att måla väggar osv till barnet kommer. Dom är förväntansfulla, men det kan man ju förstå, kanske? Inte vet jag.
 
Vi åkte hem på kvällen, tog oss varsin dusch, & bestämde oss för att hämta mat någonstans. Valet föll på kinamat från EastEnd, & Linus åkte & hämtade "Fyra små rätter" till oss båda, medans jag var hemma och dukade lite mysigt. Maten var jättegod, som alltid där. Vi gick & la oss ganska tidigt, runt 22.30 - är det tidigt en lördagskväll? Kanske inte, men vi skulle iallafall få besök dagen där efter från min familj & Linus familj på kalas för lilla mig.
 
Tack för alla grattis SMS jag fick, alla samtal & från FB. 
 


NAMN
 

MAIL


URL

Spara?