Måndagsmorgon
Publicerat den

En ledig dag för mig skulle innebära att jag kunde sova någon timme extra på morgonen, kanske rentav inte vakna av en väckarklocka alls, vore ju skönt när man är ledig. Men just idag så kunde det inte ske, jag fick ställa kl på 07, ingen vidare sovmorgon för att vara ledig men jag hade bokat tvättstugan & det var väl tur för tvätten hängde ju PÅ tvättkorgen nu så lagomt fullt. Min sambo är som mitt lilla barn, han byter kläder kanske 2-3 ggr per dag & t-shirtar ska vi inte ens prata om hur många som låg i tvättkorgen nu. Jag kan knappt tro det, men iallafall - det blir mycket tvätt bara man är två, så er som har barn - stackare!
 
Sista maskinen är i nu iallafall, tvättar sängkläderna också så att lägga sig i rent ikväll, längtar jag till. Jag har fått i mig en rejäl frukost,(annars brukar jag bara ta mig lite yoghurt om ens det), jag har plockat här hemma & även fått bort disken sedan tacos igår.

Beatrice & barnen kommer snart, tror jag? Barnen hade tydligen tagit sovmorgon idag så får så när dom dyker upp. Det blir iallafall lunch här hos mig idag, fisk kanske? :)

Vid 16 ska jag vara på jobbet, men inte för att arbeta denna dag utan för att chefen har kallat till personalmöte. Hmm? Jaaha, vi märker vad det kan handla om.
 
Nej nu ska jag nog fixa iordning mig innan barnen kommer & leker med mig :)
 
Min frukost: 4 st finn crisp med ost & tomat på, sedan lite apelsinjuice & jordgubbsyoghurt.


NAMN
 

MAIL


URL

Spara?