Kalas för en 24-åring.
Publicerat den

Det har vi haft idag, två stycken t.om -så speciell är jag.Skämt åsido men min syster började jobba kl 13 idag & resten av skaran skulle komma kl 15, så vi bestämde att hon kunde komma tidigare & fira mig. Känna sig lite delaktig ni vet va. Hon kom väl runt 11. Vi drack kaffe, åt bullar & kex. Jag hade inte önskat mig något speciellt, då jag inte ägnat en tanke på min födelsedag överhuvudtaget pga mycket jobb på sistone & mycket med vår och andras flytt. Men jag sa att presentkort på A6 skulle funka, presentkort på IKEA osv, sådant som alltid används förr eller senare.
 
Runt 15 tiden så kom min mamma, min bror, min svärfar & hans tjej på besök. Alla hade presenter till mig, & en blomma fick jag också av svärfar & hans tjej. Jag öppnade paketen & blev väldigt glad. Jag fick massa fina kort, (trisslotter från min kära mormor som hon hade skickat med mamma), jag fick ett av mina favoritgodis, älgskitar heter dom - mandel med kanel på. Jag fick en himla massa presentkort på just A6, och ett jättefint halsband av svärfar & tjej. Av min fina pojkvän fick jag en onepice att mysa med i höst/vinter & jag älskade den - så mjuk & härlig, fast den presenten fick jag dagen innan min födelsedag.
 
Min bästa vän kom också, Beatrice & hennes mamma Birgitta ville komma - självklart sa jag! Dock lite besviken blev jag när jag insåg att barnen var hos sin pappa & inte skulle komma. När jag skulle öppna dörren så såg jag att dom fina barnen var med, ååh så glad jag blev. Det var en överraskning för hon visste hur glad jag skulle bli. Klart dom ville träffa tant Linda. Lili ville bara vara hos Linda hela tiden, ingen annan dög åt henne. Devin lekte för fullt med leksakerna vi har köpt hem åt barnen att ha när dom är hos oss. Av Beatrice & Birgitta fick jag en jättefin vispskål, i ljusrosa & en klänning som passade perfekt på mig.
 
Tack för alla presenter & tack för att ni ville tillbringa dagen med mig!
 

 NAMN
 

MAIL


URL

Spara?