Höstmarknad i Huskvarna
Publicerat den

Efter frukosten idag så gick jag & sambon förbi marknaden i Huskvarna. Jag själv älskar att gå på marknader, det är ju så mysigt med alla dessa stånd & glada människor - det är fin stämning. När vi hade gått förbi halva marknaden så ser vi genast att det är massa roligt för barn som barnkaruseller & hoppborgar. Jag ringde genast till min fina vän Beatrice & frågade om hon skulle på marknaden eftersom att det kunde vara roligt för hennes två barn. Mycket riktigt, det skulle hon & hennes mamma var redan på marknaden & väntade på henne & vi bestämde oss för att slå följe på marknaden. Vi möttes upp & tog oss in på den trånga gatan med en dubbelvagn & aktade oss för allt folk, som vi tyckte stod i vägen men det var nog snarare tvärtom. Vi gick förbi ett stånd med massa ballonger & man såg Devin, 3 år titta på dessa fina stora ballonger. Jag såg genast en ballong som jag visste att han skulle älska, nämligen en cars ballong. Jag visade honom ballongen & han verkligen log mot mig & sken upp. Då insåg tant Linda att det skulle hon snällt få köpa idag. Då blev lillasyster Lili 1 år, avundsjuk på sin bror så hon ville också ha någonting. Vi hittade ingen ballong till henne men en fin vindsnurra med fjärilar på, det köpte jag till henne & barnen var så glada när dom satt i vagnen.
 
Vi hittade ju annat såklart också. Jag brände ju en av våra spislock så det fick jag snällt köpa nytt idag också & Linus hittade ett mini vattenpass för endast 10:-, och det är ju alltid bra att ha hemma, så inte svärfar behöver ha med sig sitt hela tiden när vi behöver det. Vi hittade också ett stånd där man fick köpa 5(!) påsar med bröd för bara 120:- och eftersom Linus & jag har en stooor frys nu så köpte vi såklart det & frysa in hemma. Jag köpte även varsin munk till oss - Mig, Linus, Beatrice & hennes mamma Birgitta som vi ska mumsa i oss sedan när vi ska till dom senare. Vet ni en till sak som är tradition att köpa på marknader - iallafall för mig? Marknadsgodis såklart! Jag köpte 1/4 kg till bara mig, & det jag gillar allra mest - FUDGE! :)
 
Vi skulle tvätta i eftermiddag, men ingen av oss kände att vi ville vara hemma & tvätta en lördagskväll. Jag är ledig måndag & det fanns tvätttid då så jag tvättar istället då. Jag vet att vi har mycket tvätt nu, meeeen, jag har tvättstugan hela dagen på måndag & slipper stressa ;)
 
Ikväll ska vi istället tillbringa hos vår fina vän, Beatrice. Hon & hennes mamma bjöd oss på middag idag & det tackar man ju inte nej till! :)
 
Ni glömmer väl inte att följa mig på BLOGLOVIN? :)Elin Roos

Nu är veckans blogg utsedd! In och kika om det blev du! ;)

Svar: Åh jag blev utvald! Taaaack!! <3
LindaURL: http://www.nattstad.se/elinroos

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?