Hemma från jobbet
Publicerat den

Nu är jag hemma från jobbet, började 7:45 imorse & slutade 15. Skönt pass! På söndagar är det ju så lugnt i butiken eftersom allt folk ligger och sover till minst kl 11. Kan komma in några stammisar & älde folk som ska köpa nybakat bröd & tidningen men dom är så söta.
 
Oh, jag blev så glad idag när jag kom hem. Sambon hade bäddat, sängen, diskat & dammsugit! Det hade jag räknat med att få göra när jag kom hem, och så skönt att slippa. Till middag idag blir det nog söndagstacos - tycker det känns som en bra dag för det idag så ska gå ner till affären & handla mat sedan & passa på att ta en promenad samtidigt - solen skiner ju faktiskt idag men inte jättevarmt kanske men nu ska Linda sluta klaga!
 
Tog ett kort på min bakgrundsbild på datorn, bara för att jag äääälskar denna fina bild på mig & sambon. Bilden togs när vi dejtade & visst, ser vi förälskade ut? ;) Jag älskar intesiviteten i våra ögon, så otroligt vackra. Sedan insåg jag hur många bilder jag har på datorn & borde kanske skicka iväg lite på framkallning? Vad har ni på er bakgrunsbild på datorn?


NAMN
 

MAIL


URL

Spara?