En dag fylld med shopping
Publicerat den

passade vi på med när vi båda var lediga samtidigt vilket inte händer allt för ofta. Vi brukar gå om varann osv. Så man får verkligen ta tillfället att umgås med kära syster. Vi bestämde iallafall att vi skulle mötas på A6, för jag behövde köpa mig ett par nya byxor, lite lättare sagt än gjort för jag kan ha svårt att hitta byxor som passar perfekt.
 
Vi gick in på H&M, och jag gick o kollade och tog med mig massa plagg in till omklädningsrummet. Väl där inne så fick jag ångest (som vanligt!), när jag insåg att hälften av det jag hade plockat med in till provrummet fick mig att se ut som en stor val av något slag,  MEN och ett stort men också, jag kunde faktiskt ha båda ha båda byxorna som jag fick med mig in till provrummet. Jag bestämde mig för att köpa allt som passade.
Från H&M fick jag med mig:
- 2 par byxor, ena paret har jag på mig på bilden. Det andra paret är ett par svarta.
- Linnet som jag har på bilden.

För detta betalade jag 597:- och jag hade presentkort på 500:- så jag betalade endast 97:-!
 
 
 
Sedan gick vi in på BIK BOK på A6, tänkte kika in där medans min syster skulle på toaletten. Jag plockade på mig lite jag tyckte var snyggt, men där inne så är storlekarna inte det bästa men iallafall, jag hittade en vit enkel blus med lite fina detaljer & bestämde mig för att köpa den. När jag var i kassan så hade dom speciella erbjudanden. "När du handlar idag så får du välja ett plagg som jag har här bakom mig för endast 99:-, ordinare 199:-. Jag tittade på dom & frågade vilken storlek hon hade på en blå/vit randig tröja. Hon hade min storlek & jag bestämde mig för att köpa den UTAN att ens prova den. När jag kom hem satt den perfekt!
 
 När vi var klara på A6, så bestämde vi oss för att åka ner till city & gå in på Gina tricot, dom har inte den butiken på A6. När jag var där inne så hittade jag en jättefin stickad tröja som jag var tvungen att testa & den satt jättebra så bestämde mig för att köpa den också. För den fina tröjan betalade jag 199:-
 


NAMN
 

MAIL


URL

Spara?