Besök & personalmöte
Publicerat den

Det är exakt vad min dag har bestått av. Först kom min syster på besök & efter en stund så kom även Beatrice & barnen hit. Det är alltid lika kul när att ha dom på besök här, så mysigt. När Beatrice & barnen kom så var lunchen nästan klar när Beatrice & barnen kom eftersom att jag började bli så hungrig. Jag bjöd på hemmagjort mos (som blev riktigt gott) & fiskpinnar, & även en kall sås gjord på creme fraiche, salt, peppar, citronsaft & finhackad lök i. Alla tyckte om maten som tur var! :)
 
Efter det så blev det bus & lek för barnen & kaffe till oss vuxna. Barnen fick även dela på en ask med russin som jag hade hemma (har lite smått & gott för barnen här hemma, jag är redo) ;) & storebror satt & gav stumpan russin, så sött! Lyckades få bild på det också.
 
Barnen har sådan härlig stil, gosiga barn. Efter dom hade varit på besök så fick jag åka till jobbet, på personalmöte. De bjöd på kaffe & kanellängd - gott! Mötet gick iallafall jättebra & snart dax för "Medarbetar- samtal" som man har med butikschefen. Vi diskuterade också vad för roligt vi skulle hitta på i höst allihopa - lutar nog mot ölbowling & utgång sedan.
 
Nu ikväll så var vi & handlade när Linus insåg att han aldrig köpte en present till Devin när han fyllde 3 så han köpte 3 st fina bilar, en i rosa, en i lila & en snygg grå. Devin ÄLSKADE bilarna & sa att dom var häftiga. Lekte med dom ända till vi åkte hem nu, vid halv nio. Bra att han tyckte om dom. Hihi.


Nej nu ska jag faktiskt hämta in den rena & härliga tvätten, slänga mig i en dusch & sedan koppla av i soffan framför "Ensam mamma söker", i pausen får det bli att bädda rent i sängen. Imorgon kan jag dessutom sova, leeeedig! :)


NAMN
 

MAIL


URL

Spara?